Аліна Гросу в новому кліпі / скріншот

Українська співачка Аліна Гросу представила нову запальну пісню і випустила кліп до неї. Композиція отримала назву "Грозами". 

У відео Гросу в спокусливому літньому вбранні крокує і грає на укулеле. Образ вона доповнила зібраним волоссям - вийшла витончена зачіска в грецькому стилі. Макіяж у Аліни в кадрі з акцентом на губах, але максимально натуральний. Також вона додала до образу червоний чокер.

Знаменитість поділилася, що долю її нової композиції вирішували шанувальники в соцмережах - вона проводила опитування з приводу того, чи хочуть фанати зараз чути цю пісню. До слова, кліп Аліна Гросу знімала в США сама на телефон. Монтувала відео артистка самостійно.

"Звичайно, важко записувати трек без моєї команди з Києва. Я дуже сумую за ними. Але, поки я проходжу навчання в акторській школі в Америці, ми вирішили звернутися в знамениту студію, і це був цікавий досвід", - прокоментувала реліз Гросу.

GROSU - Грозами: кліп

Реакція соцмереж

  • "Чудова пісня! Шикарний подарунок! Дуже дякую! Пісня - антидепресант. Те, що зараз необхідно"
  • "Це те, чого не вистачало. Задовбалася депресувати! Треба жити далі! Дякую за такий настрій, красуне! Це хіт!"
  • "Аліно, це така дуже фантастична, шалено красива і неперевершена пісня! Дякую за гарячий настрій. Хіт надихає на допомогу Україні!"

Нагадаємо, що в українських чартах у травні 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: