Дорофєєва у кліпі "У твоїй душі" / Скріншот

Мегапопулярна українська співачка Надя Дорофєєва, вона ж DOROFEEVA, випустила кліп на пісню "У твоїй душі" й розчулила мережу.

У новій відеороботі, опублікованій на її YouTube-каналі, артистка показала кадри з розбомбленими Росією будинками в Україні.

"Втратити дім – це одне з найтяжчих випробувань в житті. За 7 місяців повномасштабної війни в Україні знищені 140 тисяч помешкань. Понад 230 тисяч українських сімей лишилися без житла, 90 тисяч українських дітей втратили свій дім – і це лише в містах і селах, що неокуповані ворогом", - каже в кінці кліпу на нову композицію Дорофєєва.

Вона закликала допомагати волонтерському руху "Добробат", що відновлює знищені російськими окупантами домівки українців.

Цікаво, що у відеороботі Надя використала вже звичний для неї прийом - показала кадри, на яких вона постає дитиною та в юнацькому віці. 

Як мережа реагує на новий кліп Дорофєєвої "У твоїй душі"

Прихильники Наді Дорофєєвої у захваті від нової роботи співачки, вони зізнаються, що не можуть стримати сліз, переглядаючи її:

  • "Наше дитинство було дійсно найкращим, щасливим, мирним.. серце розривається за дітей сьогодення💔"
  • "Я заплакала на цьому моменті, ці кадри з дитинства🥺💔 Неймовірно зворушливо і до мурашок"
  • "Це неймовірний кліп😭 Сльози вже текли💔"
  • "Неймовірно сильна, чуттєва і крута робота🙏🥺"
  • "Дякую за цю роботу, серце вщент".

Перший україномовний альбом Дорофєєвої: що відомо

У вересні 2022 року українська співачка Надя Дорофєєва випустила перший україномовний альбом "Сенси", до якого увійшли пісні, що вже полюбилися слухачам, і нові хіти.

Так, шанувальники зірки вже можуть послухати її нові пісні - "Охололо", "У твоєї душі", "Сенси", "Ні пуху", "Шанси", а також кавер на пісню Скрябіна "Люди як кораблі". Крім того, до цього альбому увійшла пісня "Разноцветная", яку раніше Дорофєєва переклала українською.

Вас також можуть зацікавити новини: