Надя Дорофєєва на концерті / Ілюстративне фото / instagram.com

Українська співачка Надія Дорофєєва, яка займається волонтерською діяльністю і дає благодійні концерти в багатьох країнах світу, нарешті виступила в Україні. Цей захід пройшов в нових умовах - замість стадіону Надя спустилася в підземку Києва - співала на станції метро "Майдан Незалежності".

На заході побував і її бойфренд Михайло Кацурін, стосунки з яким Дорофєєва підтвердила влітку 2022 року. Звісно, журналісти поцікавились у нього, як пройшла їхня перша зустріч після повернення Наді до України. Але Михайло був небагатослівний.

"Це краще спитати у Наді. Я хотів би без коментарів. Я маю на увазі без коментарів приватного життя", - сказав Михайло.

Ведучим заходу виступив Юрій Горбунов, який, до речі, в цей же день святкував день народження молодшого сина - Данилу виповнився рік.

"Він любить музику. Іван (старший син, - ред) слухає всі пісні, в тому числі Дорофєєвої, знає їх. Нещодавно ми вивчили "Калину". І гімн України. Данило поки просто реагує", - поділився Горбунов. 

Також на концерті побували військові, медики, волонтери. Серед відомих особистостей - Коля Серга, Антон Птушкін, Слава Дьомін, Катя Сільченко. 

Нагадаємо, нещодавно Надя Дорофєєва презентувала пісню з майбутнього україномовного альбому.

Вас також можуть зацікавити новини: