Леся Нікітюк випустила нову пісню / instagram.com/lesia_nikituk

Українська телеведуча Леся Нікітюк випустила ліричну пісню, присвячену нашим військовим, які з перших днів війни захищають країну від окупантів.

Цього разу Нікітюк представила трек під назвою "Блакитні очі". Зірка, до слова, стала співавтором пісні, а допомагали їй у написанні тексту Євген Матюшенко та Микола Мартинюк. Музику написав відомий композитор Руслан Квінта.

У кліпі показано моторошні кадри війни в Україні, які нікого не залишать байдужим.

""Блакитні очі"... Присвячую всім, хто захищає нашу Україну. А особливо моєму другові Денису Ріхтеру, загиблому в Луганській області", - підписала ролик Нікітюк.

"Пісня спокійна, слова зачіпають струни серця... Неймовірне відео, наші хоробрі, непохитні... Спасибі! Разом до перемоги. Все буде Україна", "Ох, Іванівно... І розвеселити можете, і торкнутися потаємних струн душі! Справжня українка", "Дуже зворушлива і прекрасна композиція, і надзвичайне виконання. Спасибі, Лесю, за трек", - пишуть користувачі мережі в коментарях.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк випустила нову пісню про майбутнє Росії. Над створенням треку "Цей сон" вона працювала з відомим композитором і Народним артистом України Степаном Гігою.

Вас також можуть зацікавити новини: