Наді Дорофєєвій-33 роки / фото УНІАН

21 квітня українська співачка родом із Сімферополя Надя Дорофєєва святкує свій 33-й день народження. У шоу-бізнесі вона вже понад 15 років. За цей час вона встигла і проявити себе в складі дуету "Время и стекло", і побудувати оглушливу сольну кар'єру під псевдонімом DOROFEEVA. Розповідаємо про її шлях до успіху, а також показуємо найкрутіші кліпи за її участю. 

Надя Дорофєєва: біографія

Надя, яка народилася в Криму, з самих ранніх років любила співати і танцювати. Її рідні бачили, наскільки творчою росте дівчинка, тому допомагали їй розвиватися. Велику роль у становленні Надії як артистки зіграв її батько, який часто супроводжував дівчинку на всіляких конкурсах, допомагав з аранжуваннями.

У 12-річному віці майбутня зірка отримала Гран-прі вокального конкурсу "Південний експрес", а також стала чемпіонкою Криму з бальних танців. Такі успіхи в такому юному віці мотивували дівчинку робити більше, тому вже незабаром вона почала їздити за кордон, завойовуючи своїм голосом і пластикою міжнародні нагороди. 

У віці 15 років Дорофєєва стала частиною музичного поп-колективу "М.Ч.С", а незадовго після цього її помітив музичний продюсер Потап. Саме Потап запросив Дорофєєву в молодий дует "Время и стекло". Колектив існував з 2010 по 2020 рік. За цей час Позитив і Дорофєєва стали справжніми кумирами молоді, після чого вирішили відправитися в сольне "плавання".

Нижче зібрано 10 крутих кліпів, в яких знялася Надя Дорофєєва. Вони були створені в період її творчості в рамках Групи "Время и стекло", а також вже під час сольної кар'єри.

DOROFEEVA - gorit

DOROFEEVA - Щоб не було

DOROFEEVA - вотсап

Время и стекло - Дим

DOROFEEVA - raznotsvetnaya

DOROFEEVA - почему

Время и стекло - Е,бой

Время и стекло - Время истекло

Время и стекло - кАроче

MONATIK & Надя Дорофєєва - Глубоко

Нагадаємо, Дантес емоційно захистив Дорофєєву, яку публічно полили брудом.

Вас також можуть зацікавити новини: