Павло Зібров оновив старий хіт / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Через тридцять років Павло Зібров вирішив по-новому подивитися на свій хіт, який завжди був його візитівкою, а також залучився підтримкою проекту Kolaba, учасники гарно попрацювали із артистом.

У новому кліпі кабріолет летить з головними героями вулицями Києва. В коментарі до кліпу сказано, що "Хрещатик" втілює в собі душу та енергію столиці України, де нероздільні минуле та майбутнє, традиції та сучасні інновації.

"Ця пісня – це глибокий погляд на історію та сучасність міста, який перетинається з неймовірною музикою Павла Зіброва і потужним текстом Юрія Рибчинського, що не втрачають своєї актуальності. Історія "Хрещатика" розповідає про відданість, силу духу та віру в майбутнє", – кажуть артисти.

Зібров та Kolaba акцентували увагу на тому, що новим варіантом хіта хочуть "розширити горизонти цього шедевра".

"Цей трек є символом єднання та гордості для кожного українця та тих, хто любить та цінує багатство культурної спадщини", – резюмували Зібров та Kolaba.

Нагадаємо, нещодавно Павло Зібров закликав позбавити Повалій українського громадянства. Артист дуже зневажливо відгукується про зірок-зрадників, які продовжують заробляти криваві гроші в Росії, забувши про елементарну совість та принциповість.

Вас також можуть зацікавити новини: