Полякова розчулила піснею про війну: у кліпі знялася дитина, що втратила ноги у Краматорську

Співачка присвятила пісню усім жертвам війни та тим, хто постраждав внаслідок російської агресії.

Українська співачка Оля Полякова презентувала нову пісню "Пташка", яку вона назвала символом незламності всіх, хто сьогодні потерпає від війни в нашій країні. Також зірка вже запрем'єрила кліп, у якому показали дитину, що постраждала внаслідок ворожого удару по Краматорську.

"Головною героїнею mood-video до пісні Оля Полякової стала незламна дівчинка Яна, яка постраждала в наслідок обстрілу вокзалу Краматорська. За родину Степаненків вболівав увесь світ. У квітні 2022 року Наталя з 11-річними двійнятами Яною та Ярославом потрапили під ракетний обстріл вокзалу Краматорська. Жінка втратила одну кінцівку, дівчинка - обидві. Мама з донькою кілька місяців проходила лікування у Львові. Згодом родина вирушила до США, де у лікарні Сан-Дієго пройшла реабілітацію та протезування. Сьогодні дівчинка завдяки протезам наново навчилася ходити, відвідує школу, їздить на велосипеді та подорожує", - йдеться в описі до кліпу.

Відомо, що вже скоро дівчинка, яка втратила кінцівки, повернеться до України та продовжить реабілітацію. На відео показано моторошні фото після обстрілу Краматорську, а також нові світлини з дитиною, яка наново вчиться жити та радіти звичайним речам.

"Сама ж пісня присвячена 23-річній Оксані Баландіній, медсестрі з Лисичанська, яка зазнала мінно-вибухової травми, наступивши на невідомий предмет, коли поверталася додому. Лікарі зробили їй чотири операції. В результаті жінці ампутували дві ноги та пальці лівої кисті", - пояснили представники Полякової.

Кліп на пісню "Пташка" 

Реакція мережі

Коментатори пишуть, що Полякова довела їх до сліз. Користувачів розчулили кадри з дівчинкою та слова пісні, у якій йдеться про українців. Також юзери написали:

  • "Словами не передати, як хочеться, щоб усі діти України більше ніколи не знали, що таке війна"
  • "Дякую за таку пісня, нехай усі дітки будуть щасливі, і нехай ця клята війна закінчиться нашою перемогою"
  • "Дуже гарна пісня, дуже шкода дівчинку! Бажаю їй всього найкращого, нехай у неї все буде добре!".

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль довела до сліз новою піснею, написаною Дайан Уоррен.

Вас також можуть зацікавити новини: