Сергій Бабкін / Скріншот

Український музикант Сергій Бабкін і легендарний пуерториканський співак Хосе Фелісіано записали спільну композицію "Silent Night". Автором ідеї виступив австрійський співак FaWiJo. Саме на його Yotube-каналі була опублікована робота. 

Відомо, що "Silent Night" - це одна з найпопулярніших різдвяних колядок у світі. Пісню написав австрійський композитор у 1818 році. Композиція відноситься до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Ось як свою нову роботу прокоментував Сергій Бабкін:

"Ще з дитинства Різдво для мене - це найчарівніше свято, сповнене очікування дива, в оточенні рідних. Я завжди вірив і досі вірю, що в різдвяну ніч відбувається все найзаповітніше. Зараз в нашій країні надважкий час. Але яким би страшним воно не було, він не може забрати у дітей Різдво. Я присвячую цю пісню всім дітям України! Я щасливий стати частиною такого важливого проекту і заспівати разом з легендарним Хосе Фелісіано. Я вдячний Хосе і всій світовій музичній спільноті за підтримку України в її боротьбі за свободу".

Варто відзначити, що свою частину композиції Бабкін співав українською та англійською. Шанувальники залишили безліч позитивних коментарів. 

Нагадаємо, Сергій Бабкін прокоментував виконання російськомовних пісень на концертах.

Вас також можуть зацікавити новини: