Коля Сєрга презентував нову пісню / прес-служба

Співак, військовослужбовець, засновник "Культурного десанту" Коля Сєрга презентував пісню "Молитва" та відео до неї. Режисером виступив Микита Квасніков, який знімав кліп "Полями" для музиканта Олександра Чемерова.

Зйомки відбулися в Києві та Київській області. Головною героїнею кліпу є акторка Марія Стопник. 

Музичний кліп "Молитва" створений у жанрі фентезі на основі архетипів українського фольклору, де жіночі образи уособлюють сучасну Україну, а чоловічі – її безстрашних воїнів. Під час його створення автори пішли на творчий експеримент – додали у роботі елементи кіберпанку та українського поетичного кіно.

Співак і воїн ЗСУ Коля Сєрга випустив щемливу 'Молитву' (відео)

Сюжет кліпу відтворює метафору великої концентрації любові задля пробудження віри у духа-захисника. Ця робота в естетичному плані та на підсвідомому рівні має на меті вселити у глядача надію, що краса української душі в котрий раз освітить темряву тяжких часів.

"Ця пісня необхідна саме зараз. Це молитва. А головна мета молитви -  побудувати шлях надії до джерела внутрішніх сил у миті темряви і незрозумілості. Коли "накриває", я сам собі повторюю, як мантру: "Танцюй зі мною, навіть коли змовкне музика, плекай мій сон, хоч ніч без дна. Я вигребу, випливу, вилізу, винесу всі труднощі. Такою і є ціна"", – каже Коля Сєрга.

Нагадаємо, MamaRika та KOLA довели до сліз кліпом "Люди" з хроніками війни.

Вас також можуть зацікавити новини: