Кадр з кліпу "Don't Stop Believin"

Журнал Forbes назвав найпопулярнішу пісню за всю історію музики. Нею стала композиція під назвою "Don't Stop Believin" американського рок-гурту "Journey", яка була випущена ще у 1981 році. 

За даними RIAA (Асоціація звукозаписної індустрії Америки), ця пісня стала 18 разів платиновою у США, що і допомогло їй отримати звання найпопулярнішої в історії музики. 

"В американській поп-культурі є кілька пісень, які так сильно поширені й успішні, що мабуть у країні не залишилося жодної людини, яка б їх не чула. Одним із найкращих прикладів такого шаленого успіху є композиція "Don’t Stop Believin" гурту "Journey", яка отримала особливу відзнаку та статус", - написало видання. 

Що відомо про пісню "Don't Stop Believin"

Хіт "Don't Stop Believin" був випущений у жовтні 1981 року, і його потенціал розкрився досить швидко. Пісня піднялася одразу на 9-е місце в музичному параді "Hot 100". Тоді вона стала популярною композицією гурту "Journey", немов візитна картка колективу. Через десятиліття після випуску пісня стала найбільш продаваним цифровим треком у 20 столітті з понад семи мільйонами завантажень.

Цікаво, що у 2020 році під час пандемії фраза "Don't Stop Believin", що перекладається як "Не припиняйте вірити", була слоганом у декількох лікарнях США. 

Нагадаємо, раніше стало відомо ім'я найпопулярнішої української артистки на Spotify.

Вас також можуть зацікавити новини: