Відомий гурт дав концерт у столичному метро (фото)

Відомий український гурт "Без обмежень" виступив у метрополітені Києва. Серед запрошених були військові, представники національної поліції, ДСНС, медики та волонтери. 

Зі сцени фронтмен гурту Сергій Танчинець привітав всіх присутніх. 

"Слава Україні! Привіт рідні люди! Ви не уявляєте, як ми за вами скучили! Надзвичайно тішимося з того, що ми вас сьогодні бачимо! Бачимо ваші сяючі очі та посмішки. Низький уклін всім тим, хто фізично докладає максимум зусиль, щоб зберегти Незалежність України та щодня наближає нашу Перемогу. А вона буде наша. Бо з нами правда і з нами Бог", - сказав артист. 

Відео дня
"Без обмежень" виступили у метро / Пресслужба
"Без обмежень" виступили у метро / Пресслужба

Під час годинного виступу гурт виконав народні хіти, такі як "Зорі запалали", "Буду з тобою", а також, пісні присвяченні військовим, Україні та сильним і незламним українським людям – "Вільні люди", "24/02", "Країна" та українську версію "Героям".

Концерт відбувся за підтримки Офісу Президента та Міністерства Культури України. Телевізійну версію виступу гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та ексклюзивне інтерв'ю Сергія Танчинця можна подивитися в рамках національного телемарафону 31 липня о 21.00. 

"Без обмежень" виступили у метро / Пресслужба

Нагадаємо, з першого дня масштабного вторгнення РФ на територію України гурт "Без обмежень" активно займається волонтерською діяльністю. Сергій з учасниками гурт возив лікарські засоби до військових шпиталів, засоби гігієни та їжу для людей, які мають таку потребу, а також, за можливості, грає акустичні концерти для військових.

Також УНІАН писав, що гурт "Без обмежень" дав концерт у напіврозбитому Ірпені.

Вас також можуть зацікавити новини: