Володимир Дантес у кліпі постав в ролі рок-музиканта / Скріншот Instagram

Відомий український співак Володимир Дантес 29 травня випустив нову пісню "Дура", а також презентував кліп до неї. В композиції артист заспівав про токсичні стосунки та залишив важливе послання для прихильників.

Новий трек зірки насичений глибокими сенсами. "Дура" – це пісня про стосунки, в яких бувала романтика та щирість, перетворилися на погрози, пусті обіцянки та конфлікти. Виконавець оспівує аб'юз між партнерами, де одна людина користується іншою.

Володимир Дантес / кадр з кліпу

Як написав Дантес під відео, часто насилля між коханими романтизується і не сприймається серйозно. Він закликав звертати увагу на будь-які прояви неповаги та припиняти токсичні стосунки:

Це історія про те, що часто "перші дзвіночки" майбутнього насилля та обʼєктивізації не сприймаються серйозно і романтизуються, як прояви палкого кохання, втім це найбільша помилка, яку тільки можна зробити. Досить толерувати жорстокі та токсичні стосунки! Настав час нарешті усвідомити свою цінність, розправити крила та бути щасливими. В любові немає місця для болю та насилля, тож завжди обирайте людей, з якими вам добре.

У кліпі Володимир постав як рок-співак. Разом з іншими музикантами вони емоційно та зухвало виконали трек. Зйомки відео відбувалися у занедбаному басейні.

Реакція слухачів

Шанувальники артиста вже встигли оцінити нову пісню та відеороботу. Вони висловили свій захват від глибоких сенсів композиції.

  • "Клас! Радію кожній пісні Дантеса, один з найкращих українських артистів"
  • "Круто, що Володимир розкриває важливу соціальну тему. Дякуємо"
  • "Ура, давайте більше рок-звучання, більше гітар, більше ударних"
  • "Кайфовий голос і мотив пісні! Гарний посил та зміст"
  • "Воу, оце так рівень!"

Нагадаємо, раніше Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно.

Вас також можуть зацікавити новини: