Пісня вже з'явилася на музичних майданчиках / колаж УНІАН, фото instagram-сторінка The Rolling Stones, скриншот

Легендарний гурт The Rolling Stones випустив нову пісню. У ній на бек-вокалі співала Леді Гага, а на піаніно грав Стіві Вандер. Трек отримав назву Sweet Sounds Of Heaven.

Пісня вже з'явилася на музичних майданчиках. Відомо, що новий трек увійде до платівки, яку музиканти The Rolling Stones планують випустити вперше після смерті барабанщика Чарлі Воттса.

Окрім цього, гурт не презентував збірки з повністю новим матеріалом вже 18 років. Альбом отримає назву Hackney Diamonds. Раніше вони вже представили сингл Angry, а нині ж здивували фанів "солодкими звуками небес".

"Новий альбом, нова музика, нова ера", - йдеться в описі до кліпу.

У коментарях фани пишуть, що новий трек їм дуже подобається. Шанувальники зазначають:

  • "Неймовірно! Ми свідки історії. Вони зробили це знову! Люблю це! Рок-н-рол ніколи не вмирає!"
  • "Яка потужна пісня. Мік, Гага та Стіві виконали неймовірну роботу з цим, це справжня магія"
  • "Яка чудова та зворушлива пісня. Вічна класика! "Нехай старі вірять, що вони ще молоді". The Rolling Stones завжди залишатимуться молодими. Дякую вам, хлопці!".

The Rolling Stones - Sweet Sounds Of Heaven

Що відомо про гурт The Rolling Stones

The Rolling Stones - це один з найвідоміших та впливових рок-гуртів у світі. Гурт був заснований 12 липня 1962 року у Лондоні. Першими учасниками гурту були Мік Джаггер (вокал), Кіт Річардс (гітара), Браян Джонс (гітара), Йен Стюарт (клавішні), Дік Тейлор (бас-гітара) і Чарлі Вотсон (барабани).

За більше як півстоліття існування, The Rolling Stones випустили безліч хітів і альбомів, серед яких "Sticky Fingers" (1971), "Exile on Main St." (1972) та "Some Girls" (1978). Гурт відомий своїми енергійними виступами на сцені. Також варто відзначити, що The Rolling Stones є однією з найбільш прибуткових рок-груп у світі.

У гурту були чисельні зміни складу, але ядро групи - Мік Джаггер і Кіт Річардс - залишилися незмінними протягом усього часу існування колективу. 

Вас також можуть зацікавити новини: