Злата Огнєвіч довела до сліз піснею про кохання на війні, і повідомила про поповнення

26 травня артистка випустила нову композицію, яка отримала назву "Янгол".

Українська співачка Злата Огнєвіч представила пісню під назвою "Янгол". Вона заспівала про почуття до чоловіка, який зараз перебуває на війні, і який перестав виходити на зв'язок. 

У кліпі виконавиця показала, як чекає на повідомлення від коханого, як пакує посилки військовим на фронт, а також "засвітила" свою сім'ю. У зйомках взяли участь батьки Огнєвіч, а також її сестра зі своїм чоловіком. Саме в кліпі Злата показала, що її сестра чекає на первістка. Шанувальникам виконавиця продемонструвала зворушливий момент, коли вона разом з сім'єю збирається, щоб зателефонувати по відеозв'язку татові - чоловік зараз на фронті виконує роль військового хірурга. 

"Ці короткі розмови з батьком повертають нас в той час, коли ми збиралися всією сім'єю вдома і ніхто навіть не міг уявити, що скоро це стане чимось неможливим. Так сьогодні живуть сотні тисяч сімей по всій нашій країні і тільки віра дає сили продовжувати боротися і чекати, молитися за наших ангелів", - прокоментувала свою роботу Огнєвіч.

Також артистка ініціювала великий збір коштів, в результаті якого буде придбаний апарат МРТ в один з госпіталів Донецької області.

Злата Огнєвіч - Янгол: кліп

Нагадаємо, Осадча, Огнєвіч та інші зірки відреагували на нічний обстріл Києва.

Вас також можуть зацікавити новини: