Порада, як позбутися від слимаків / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Слимаки можуть з'явитися в будинку, в підвалі або на ділянці - позбавлятися від них потрібно обов'язково, інакше вони знищать урожай, зашкодять конструкціям будинку або вашій психіці. Однак промислові засоби далеко не завжди дають потрібний ефект - УНІАН знайшов кращий засіб від слимаків, на яке не доведеться витрачати ні копійки.

Ефективна боротьба зі слимаками - простий спосіб 

Якщо ви перепробували все, що було у вас в арсеналі і до сих пір не з'ясували, як позбутися від слимаків всього на одну ніч, то не думайте, що це неможливо. Існує перевірений лайфхак, за допомогою якого ви назавжди забудете про цих шкідників.

Вам знадобляться:

Відео дня
  • стакан кефіру будь-якої жирності;
  • два камені або цегли;
  • невелика дошка.

Потрібно обробити дошку кисломолочним продуктом і розмістити її на цеглинах або каменях вниз тією стороною, на яку ви наливали кефір. Бажано ставити таку пастку або поруч з рослинами, які найчастіше атакує слимак, або в підвалі, де концентрація шкідників на 1 кв.м перевищує всі допустимі межі.

Через кілька годин перевірте пастку - побачите, як на запах кефіру "збіглися" все слимаки в окрузі. Їх можна зібрати і спалити, назавжди забувши про неприємну проблему.

Вас також можуть зацікавити новини: