Чоловік вдарив дружину по голові, вона поскаржилася в соцмережах / фото - flickr.com

Користувачка форуму Reddit поскаржилася на те, що її чоловік вдарив її по голові. Жінка не уточнила, чи відбувалося подібне фізичне насильство щодо неї раніше, але користувачі мережі в один голос стверджують, щоб та швидше бігла від чоловіка-аб'юзера. 

"Чоловік щойно вдарив мене по голові. Я навіть не знаю, що з цим робити. Мені потрібно йти на роботу через чотири години, а він сидить вдома з дитиною", - сказано в публікації. 

Перше, що радять коментатори - сфотографувати місце удару, щоб використовувати знімок в якості доказів для правоохоронних органів. Деякі наполягають на тому, щоб постраждала відразу ж звернулася в поліцію.

Відео дня

"Повідомте про це в поліцію і залиште цю людину. Це огидно і може призвести до більш серйозного фізичного насильства", "Ви не в безпеці! І ви не знаєте, що відбувається з вашою дитиною, коли ви не поруч. Чоловікові явно не вистачає самоконтролю. Якщо це сталося один раз, то, ймовірно, станеться знову", "Не залишайте малюка з ним наодинці", - написали користувачі. 

Після заяви в поліцію користувачі радять пошукати тимчасовий притулок. Наприклад, можна залишитися у своїх родичів, друзів або попросити допомоги у поліції - ті можуть направити в спеціалізовані притулки для жінок, які постраждали від насильства.

"Він вдарив вас по голові. Він не може залишатися вдома з дитиною! Ви серйозно залишаєте своїх дітей із жорстоким чоловіком? Врятуйте свою дитину!", "Візьміть дитину і йдіть до своєї сім'ї або друзів. Це жахливо,і мені дуже шкода, але вам потрібно діяти!" - радять користувачі. 

Одна з коментаторів написала, що у неї був схожий досвід, але вона не йшла від чоловіка-тирана заради дітей - хотіла, щоб малюки росли в повноцінній сім'ї. Але ставало тільки гірше. 

"Біжи, будь ласка, біжи. В іншому випадку ти втратиш все. Не роби ту ж помилку, що і я. Я залишилася заради дітей, але його побиття ставали все сильніше, що б я не робила. Потім він почав звинувачувати мене в речах, яких я ніколи не робила. Це все його хвора психіка", - згадала коментаторка.

Нагадаємо, чоловік зрадив вагітній дружині і жорстко "спалився".

Вас також можуть зацікавити новини: