Виявилося, "герой-коханець" з Таджикистану знімав дівчину на відео / фото ua.depositphotos.com

Побачення не завжди закінчуються добре, навіть якщо спочатку здається, що все пройшло ідеально. Так, дівчина познайомилася з хлопцем і вирішила відправитися з ним на вечерю, після чого вони провели ніч в готелі. Однак незабаром вона сильно пошкодувала про побачення. 

"Любовна історія Азізи (ім'я змінено) та Ідріса починалася цілком романтично. Молоді люди зустрілися, повечеряли, а потім пішли в готель, щоб продовжити вечір. На ранок закохані попрощалися, а потім Азіза в піднесеному настрої пішла на роботу. Настрій дівчини різко погіршився, коли її мама надіслала відео, де Азіза гола", - повідомляє Telegram-канал Baza.

Виявилося, "герой-коханець" з Таджикистану знімав дівчину на відео, коли та виходила з душу без одягу. Потім він почав шантажувати її і погрожувати, що якщо вона не поверне йому гроші за вечерю і оренду номера в готелі, то він розішле це відео всім її знайомим. Крім цього, хлопець вимагав, щоб дівчина пустила його до себе пожити. 

Відео дня

Виявилося, у нього немає роботи і грошей, а тому хлопець вирішив, що ідея з шантажем цілком вдала. Однак він сильно здивувався, коли дівчина не погодилася на його умови. Тоді він і почав розсилати відео.

Дівчина не стала терпіти приниження. Вона вирушила в поліцію і написала на вимагача заяву. Тепер "герой-коханець" буде пояснювати свій вчинок слідчим. Де саме стався інцидент, не уточнюється. Ймовірно, це сталося в РФ або в Таджикистані.

Незвичайні історії про стосунки

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про дівчину, яка знайшла спосіб помститися колишньому коханому і розлютила його мати. Дотепний жарт сподобався користувачам, ця ідея "підірвала" мережу.

Також нещодавно повідомлялося про дівчину, яку настільки дістало хропіння коханого, що вона вирішила провчити свого обранця. Однак той визнав її "помсту" смішною, але вона пішла далі і почала заробляти на тому, що її хлопець голосно хропе.

Вас також можуть зацікавити новини: