Користувачі мережі розповіли, що для них найжахливіше в сексі / depositphotos.com

Користувачі форуму Reddit поділилися тим, що для них найгірше в сексі. Так, більшість користувачів зізналися, що для них неприємна проблема - це нестача комунікації з партнером. Багато бояться розповісти про те, що їм подобається, а що не подобається. 

"Особисто для мене в сексі однією з основних проблем є нестача комунікації з моїм партнером. Я б хотіла, щоб ми могли відкрито обговорювати наші уподобання, бажання і межі. Це допомогло б нам забезпечити більшу гармонію і задоволення в нашому сексуальному житті", - написала учасниця обговорення. 

Ще одна проблема - це секс у партнерів, які давно разом. Найчастіше з часом він стає одноманітним, і вже не дарує тих яскравих емоцій, які були на початку.

Відео дня

"Мені особисто не подобається, коли секс стає одноманітним і передбачуваним. Я вважаю, що різноманітність та експерименти в ліжку можуть зробити наше інтимне життя цікавішим та ситнішим. Я завжди готовий спробувати щось нове, щоб підтримувати вогник пристрасті", - пояснив юзер.

"Відсутність прелюдії - це мій біль. Для мене важливо, щоб в сексі був налагоджений достатній рівень попередніх ласк і стимуляції. Це допомагає створити атмосферу взаємного збудження та інтимності", - написав інший коментатор. Його думка зібрала безліч лайків і реакцій. Це говорить про те, що подібна проблема близька багатьом. 

Ще один користувач на питання "що для вас найгірше в сексі?" відповів: "Спіймати судоми в невідповідний час". 

Інший чоловік поділився ситуацією з життя - проблемою було те, що його дівчині не подобалися бурхливі попередні ласки.

"Одного разу одна дівчина сказала мені, що їй не подобаються люди, які на неї накидаються. Я став починати наші втіхи з плавного масажу, і помітив, що вона стогнала набагато сильніше і сказала, що їй це подобається більше", - резюмував коментатор.

Нагадаємо, користувачі Reddit розповіли про секс, за який їм соромно.

Вас також можуть зацікавити новини: