Чоловік показав, як сильно він цінує турботу / фото ua.depositphotos.com

Катастрофи і ситуації, в яких люди дивом залишаються живими, сильно змінюють їхнє ставлення до світу. Не менш сильне враження справляють аварії та смерті інших людей. Це на своєму прикладі довів 36-річний чоловік. Він зустрівся зі смертю, бачив, як загинули люди. Після цього його відношення до коханої жінки сильно змінилося.

Так, на очах чоловіка сталася серйозна аварія. Він допомагав постраждалим, на його руках вмирали люди. Все це стало причиною серйозної психологічної травми.

Чоловік закрився у собі та декілька тижнів не хотів говорити про те, що трапилося. Весь цей час поруч з ним була його обраниця, яка описала цю історію на Reddit. Жінка підтримувала коханого, вона щосили намагалася йому допомогти. 

Відео дня

Однак чоловік був злим, дратівливим. Він постійно нервував і не приховував, що йому важко жити далі після того, що він бачив. Однак нині все змінилося. Чоловік відправився на терапію, він почав говорити про свою травму з фахівцем.

На тлі всього цього він написав листа для своєї коханої. Чоловік віддав їй послання і зазначив, що дозволив собі побути сентиментальним.

"Дякую за те, що ти була моїм найкращим другом і емоційним захисником протягом останнього десятиліття", - написав він.

Зворушливі слова змусили жінку ридати. Вона зізнається, що після жахливих подій все одно вірила у чоловіка і знала, що він точно впорається.

"Він весь мій світ, і ми обидва дуже виросли за останнє десятиліття. Не терпиться побачити, що на нас чекає в наступні десять років", - написала щаслива жінка.

Реакція мережі

Користувачі Reddit були вражені зворушливим вчинком чоловіка. Вони відзначили, що йому точно пощастило з обраницею, адже вона стала для нього надійною опорою. Коментатори пишуть:

  • "Так, це дуже травматично. Йому пощастило, що його підтримує такий партнер, як ви, і дуже добре, що він пішов на терапію"
  • "Ви обидва - прекрасна пара. Надсилаю багато світла вам обом, і удачі вашому чоловікові! Сподіваюся, терапія допоможе!"
  • "Я плачу разом з вами. Ви змусили мене вірити у те, що цей світ ще можна врятувати".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, як проста дрібниця видала всю правду про жінку. Тепер чоловік ставиться до неї зовсім інакше.

Вас також можуть зацікавити новини: