Жінка вела подвійну гру / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явився допис від 35-річного чоловіка, який зустрічався з жінкою і мріяв про щасливе майбутнє, але в один момент його життя перетворилося на пекло. Усе почалося кілька років тому. Чоловік познайомився з красивою жінкою і між ними виник зв'язок.

Вони почали зустрічатися і були щасливі. Жінка говорила, що нарешті знайшла партнера, який її поважає і не ображає. А чоловік був радий, що може в усьому довіряти своїй обраниці.

"Я вперше відчув, що знайшов жінку, яка мене розуміє, і що ми пережили однаковий біль. Вона була милою і турботливою. Завжди питала, як пройшов мій день, готувала мені вечерю, набирала ванну, робила масаж і жодного разу не принизила мене. Вона завжди намагалася підбадьорити мене, коли я був суворим до себе. Чесно кажучи, я думав, що вона занадто хороша для мене", - зізнався чоловік.

Відео дня

Однак місяць тому жінка раптово почала віддалятися від свого обранця. Спочатку вона говорила, що хворіє, а потім стала все рідше відповідати на дзвінки. В результаті жінка зважилася на розмову. Вона зателефонувала чоловіку і заявила, що хоче знайти супутника, який буде розділяти її релігійні переконання. Чоловік не став влаштовувати скандали, він попрощався з коханою і подякував їй за чесність.

Однак за тиждень після розриву він був ошелешений. Чоловік побачив у Facebook нове фото своєї колишньої обраниці. Вона оголосила про заручини. 

Звичайно, новина про це обурила чоловіка. Він одразу ж написав колишній і запитав, як вона зуміла знайти нареченого за тиждень після розставання. Та стверджувала, що все дійсно сталося спонтанно. Жінка говорила, що не зраджувала свого колишнього.

"В один момент відчаю я вирішив залишити коментар до публікації її нового нареченого про їхні заручини, я написав: "Смішно, що у нас були стосунки менше тижня тому". Наступного ранку вона зателефонувала, вона розлютилася і її перші слова були такими: "Ти збожеволів?!"...  Врешті-решт вона зізналася, що спілкувалася з іншим, поки ми були разом. Вона знала його 10 років і не збиралася припиняти спілкування з другом, адже в цьому нібито ніколи не було нічого поганого", - згадав чоловік.

Все це буквально зводило його з розуму. Він не знав, як йому діяти і як взагалі пережити настільки непростий період. Але нещодавно йому написав наречений його колишньої. Виявилося, вона брехала і йому.

Жінка заявила своєму нареченому, що ніколи не зустрічалася з автором історії. Почалися скандали, закиди. У підсумку виявилося, що жінка зустрічалася з двома чоловіками одночасно. І обрала того, хто першим покликав її заміж.

Реакція мережі

Коментатори бажають чоловіку скоріше оговтатися після всього цього. Також вони пишуть:

  • "Зараз може бути боляче, але коли шок пройде, ти зрозумієш, що ухилився від кулі. Якщо цей інший хлопець одружується з нею, він або зраджує теж, або помиляється"

  • "Зараз ти цього не відчуєш, але ти станеш сильнішим і будеш вдячний тому, що все так закінчилося"

  • "Вона здається дуже дивною і жорстокою, забудь її!".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про дівчину, яка зраджувала хлопця з коханцями і нерозумно "спалилася".

Вас також можуть зацікавити новини: