У мережі поділилися найгіршими реакціями на новину про вагітність / depositphotos.com

На форумі Reddit користувачів запитали про те, яку найгіршу або дивну відповідь вони чули на фразу: "Я вагітна".

Так, один з коментаторів згадав, як одного разу йому подзвонив незнайомий номер. Дівчина, яка була на іншому кінці дроту, крізь сльози вимовила: "Я вагітна!".

"Я ніяково сказав їй, що вона помилилася номером. І вона повісила трубку", - згадав юзер. 

Відео дня

Ще один користувач згадав, як його подруга повідомила йому про те, що чекає на дитину. Він був настільки шокований новиною, що сказав: "Серйозно? Ти народиш людину?" Над цією ситуацією приятелі сміються навіть через роки. 

Інший учасник обговорення згадав, що одного разу колега по роботі повідомила йому, що йде в декрет. Той сказав: "Вітаю, якщо це було заплановано". Зараз ці слова досі не дають йому спокою - чоловік думає, що не повинен був такого говорити, і відчуває сором.

Ще одна дівчина згадала, як повідомила своєму бойфренду про вагітність. У відповідь почула: "О, це логічно. Адже останнім часом ти трохи більша, ніж зазвичай".

Інший користувач поділився ситуацією, яка сталася з його сестрою: "Моя сестра сказала батькам, що вагітна (на той момент вона була заміжня вже кілька років). Мій тато сказав: "Навіщо тобі це?" Моя мама заплакала і сказала: "Чому? Тепер я буду бабусею. Я ще не така стара". На жаль, говорили вони не жартома".

Нагадаємо, в мережі розповіли, як змусити дівчину піти з побачення за хвилину.

Вас також можуть зацікавити новини: