Проблеми у їхньому шлюбі почалися приблизно місяць тому / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явився допис від жінки, яка дізналася, що коханка її чоловіка вагітна. Її нітрохи не засмутила ця новина. І попри те, що чоловік її зраджував, жінка щаслива.

Проблеми у їхньому шлюбі почалися приблизно місяць тому. Жінка дізналася, що її чоловік став дружити з колегою, це одразу ж викликало у неї підозри. Чоловік зізнався, що у нього була "швидкоплинна інтрижка", на тлі цього подружжя вирішило взяти паузу у відносинах. І лише тоді жінка дізналася, що це була не інтрижка - її обранець давно зустрічався з колегою і всі знали про зв'язок між ними.

Але ще більший "сюрприз" на неї чекав згодом. Днями жінка дізналася, що коханка завагітніла від її чоловіка. І тоді вона зрозуміла, що їхньому шлюбу прийшов кінець.

Відео дня

"Я вже давно знала, що хочу розлучення... Я думала, що нам варто спробувати ще раз, піти на консультацію і зробити все можливе, щоб врятувати шлюб. Але тепер я знаю, що зараз це потрібно закінчити... Я відчуваю, що з моїх плечей зійшов гігантський вантаж. Я буду одна виховувати нашу дитину, але я буду вільна і щаслива. Я не буду турбуватися про те, який сьогодні у нього настрій, що я можу сказати і зробити. А якщо я буду голосно жувати, це нікого не розлютить. Я можу дихати на повні груди, і краще я буду мати фінансові труднощі, але відчувати себе спокійно, ніж залишатися з ним і постійно жити у стресі", - зізналася жінка.

Вона зазначила, що не планує ворогувати з чоловіком після розлучення, адже у них усе одно є спільна дитина. Крім цього, жінка відчула полегшення і не тримає на нього зла. Краще бути друзями у розлученні, ніж ворогами у шлюбі, що сильно травмує дитину, зазначила вона.

Реакція мережі

Розповідь жінки здивувала багатьох користувачів. Одні щиро раді за те, що дружині, яку обдурили, вдалося зберегти самовладання. А інші ж не розуміють, як можна дружити з тим, хто тебе зрадив. Юзери пишуть:

  • "Мені здається це дивним. Ти кажеш, що той, хто ставився до тебе, як до сміття, завжди буде твоїм найкращим другом. Але добре. Пощастило тобі"
  • "Вітаю зі свободою! Я сподіваюся, що у вас все буде добре"
  • "Сміття винесло себе само. Удачі!".

Нагадаємо, раніше на Reddit з'явилася історія від дівчини, яка вийшла заміж і за два тижні зрозуміла, що зробила жахливу помилку.

Вас також можуть зацікавити новини: