Чоловік ніби "злетів з котушок" і знову став підлітком, якого не хвилює нічого, крім веселощів / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилася історія від дівчини, яка вийшла заміж за хлопця після того, як зустрічалася з ним сім років. Проте вже за два тижні після цього вона зрозуміла, що зробила жахливу помилку.

"Я знаю його сім років. Ми почали зустрічатися ще у коледжі. Він був чудовою людиною протягом багатьох років. Я не хотіла весілля, поки ми по-справжньому не влаштувалися в житті, тому що я отримувала ступінь магістра, і він погодився. Я отримала ступінь магістра, знайшла хорошу роботу, і незабаром після цього він мені освідчився", - почала свою розповідь дівчина.

Однак після цього хлопець сильно змінився. Він ніби "злетів з котушок" і знову став підлітком, якого не хвилює нічого, окрім веселощів. Він почав багато пити, проводити багато часу з друзями і зовсім "забив" на сімейне життя. Дівчина вірила, що ця криза мине.

Відео дня

Напередодні весілля хлопець знову прикинувся люблячим партнером, але протримався він дуже недовго. Одразу ж після одруження він знову став поганцем і відмовився від усіх своїх обіцянок. До весілля хлопець говорив, що хоче родину і дітей, що стане турботливим чоловіком. Але після він перетворився, як зазначила дівчина, на монстра.

"Мені огидно... Це було так, ніби він чекав, поки ми одружимося, щоб показати, що це не криза, а просто він перетворився на жахливу людину. Він знущається з мене, коли я щось кажу. "Ти до біса дратуєш, усе, що ти робиш, це сваришся, ніби чортова дитина. Ти коли-небудь затикаєшся?" - каже він... Я не знаю, що робити", - зізналася дівчина.

Реакція мережі

У коментарях користувачі не стали "церемонитися". Вони радять дівчині розлучитися і не витрачати час на людину, яка лише носила маску. Юзери пишуть:

  • "Не соромся своїх почуттів. Я одружився у 22 роки і розлучився в 25. У житті таке трапляється. Якщо ти думаєш, що будеш щасливіше, зроби це"
  • "Краще зараз, ніж у 35 років і з маленькими дітьми. Принаймні, у вас є шанс знайти когось кращого"
  • "Ви жертва нарцисичної дитини-чоловіка, яка брехала і приховувала своє справжнє "я".

Нагадаємо, раніше стало відомо про новий тренд у TikTok, який ошелешив жінок. Вони дізналися, про що насправді думають чоловіки

Вас також можуть зацікавити новини: