Учасниця "Холостяк" розкрила реальну мету Топольського на проекті / фото instagram.com/holostyakstb

Після фіналу шоу "Холостяк-12" в мережі учасниці стали відкрито розповідати про те, що головний герой Алекс Топольський - взагалі не той, за кого себе видає. Учасниця Юля Кравчук, яка покинула проект в середині сезону, заявила - чоловікові насправді не потрібні стосунки. На шоу він прийшов з однією метою - показати себе. 

Такі думки Юлія озвучила в інтерв'ю Вікторії Сіроклін на її YouTube-каналі. Дівчина додала - не вважає Алекса щирим, тому що під час зйомок він весь час розповідав завчений текст, а також йому надиктовували деякі репліки в навушник:

"Топольський - це людина-актор. Наприклад, у нас з Катею було парне побачення з "холостяком". Все було супер, все добре. При зустрічі він нічого не говорить, що щось не так або ще щось таке. І тут церемонія троянд, і я розраховую на те, що я спокійно отримаю свою троянду, але він мені видає: "Мене бентежить твоя невпевненість". У вухо йому диктують слова. А я на це все дивлюся і думаю: "Зрозуміло".

Юлія Кравчук каже, що якби не війна, Топольський би пішов на танцювальне шоу, щоб себе пропіарити. Це дівчина підтверджує тим, що не так давно в підписках в Instagram у нього з'явилися популярні хореографи і судді танцювальних шоу. 

Дівчина додала, що про переможницю проекту всі здогадувалися з самого початку - Топольський завжди її виділяв серед інших. 

Холостяк-12: переможниця

У фінал вийшли безробітна Саша Мудра і модель Катя Лозовицька. На останній церемонії Алекс Топольський зробив вибір на користь Каті, але стосунки у них так і не склалися.

Лозовицька заявила, що образ "прекрасного принца" у Алекса був тільки перед камерами - в реальному житті він не піклується і навіть не дарував квіти.

Вас також можуть зацікавити новини: