Алекс Топольський / фото instagram.com/holostyakstb/

Головний герой 12 сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський відповів на найпікантніші питання своїх шанувальників, в тому числі розповів, чи був секс на проекті.

У своєму Telegram-каналі Топольський сказав, що у кожної людини є свої потреби і перебувати 90 днів без сексу - практично неможливо.

"Відповідь на це питання очевидна. Звичайно, був секс на "Холостяку"", - сказав головний герой.

Відео дня

З сарказмом він додав, що кожен день після зйомок всі причетні до шоу закривалися в своїх номерах, роздягалися, доставали маленький басейн, наливали туди олію. 

"Спочатку був реслінг, а потім секс", - додав "холостяк".

Секс на проекті "Холостяк"

Відомі два випадки сексу на проекті "Холостяк", які стали резонансними. Головний герой 3 сезону шоу, пластичний хірург Андрій Іскорнєв переспав з однією з учасниць, яка дійшла до фіналу. Однак обручку він вручив іншій дівчині. Учасниця, з якою у нього була близькість, пізніше зізналася, що завагітніла від Іскорнєва, але через нерви у неї стався викидень. 

Також відомо, що в 10 сезоні "Холостяка" головний герой, пілот Макс Михайлюк переспав з учасницею, з ким саме - він не розповів. Коли про це дізналася переможниця шоу Даша Ульянова, вона пішла від нього, сказавши, що не може пробачити зраду, навіть якщо це було ще під час проекту, коли вона тільки боролася за його серце.

Вас також можуть зацікавити новини: