У Свечкоренка запитали, чи повернеться він на шоу "Холостячка" / фото instagram.com/svechkorenko

Учасник шоу "Холостячка-2" Роман Свечкоренко залишив проект у 6 випуску. Злата Огнєвіч відправила його додому, щоб він офіційно оформив розлучення, а потім повертався. Тож постійно виникають чутки про "камбек" чоловіка на романтичне реаліті.

Читайте такожЕкс-учасник "Холостячки" назвав найсильніших суперників на шоу, серед них - переможець (відео)Так, у Свечкоренка в Instagram запитали, чи повернеться він на проект. На що претендент на серце "холостячки" написав: "Думав, це запитання вже не запитання".

Крім того, в дописі він показав кадри нібито з реакцією трьох учасників шоу на його повернення. А Злата говорить: "Для мене це було величезною несподіванкою". Та це може бути й вдалий монтаж. Тож час покаже, чи побачать глядачі реаліті Романа у фіналі.

Крім того, телеканал СТБ опублікував анонс 11 випуску "Холостячки", де показано повернення Роми на шоу. "Виходить, троянд дві, а нас четверо", — каже один з учасників проекту.

"То хто ж тепер стане фіналістами?", - запитують творці шоу.

Раніше Свечкоренко так прокоментував відхід з "Холостячки": "Ну, ось і все. У мене всередині просто нездоланне почуття несправедливості щодо мене і до ситуації, яка сталася".

Нагадаємо, сам Роман називає себе "психологом з татуюваннями", й саме так він охарактеризував себе в Instagram.

Хто залишився в шоу "Холостячка-2" після 10 випусків шоу

На романтичному проекті наразі залишилися троє чоловіків - Максим Тарапата, Андрій Задворний і Дмитро Шевченко. 

Три претенденти на перемогу в шоу "Холостячка-2" / фото instagram.com/holostyak_stbua