Кого "холостячка" Огнєвіч вигнала з шоу після 6 випуску? / фото СТБ

У п’ятницю, 22 жовтня, о 19:00 на телеканалі СТБ відбувся 6 випуск проекту "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч.

"Холостячка-2": хто залишив шоу в 6 випуску

Ще до церемонії троянд "холостячка" Злата Огнєвіч вирішила попрощатися з Владом Яськом після проходження чоловіком поліграфа. Виявилось, Влад досі спілкується зі своєю колишньою дівчиною. До того ж, він обманув Злату щодо терміну, коли він розірвав стосунки з екс-коханою.

"Мені дуже не хочеться, щоб ти витрачав свій час. Тому я тебе поважаю і з поваги до тебе я тебе відпускаю", - сказала Огнєвіч Яську й попрощалася з ним.

Влад Ясько пішов з шоу "Холостячка-2" / фото СТБ

На церемонії троянд Злата відправила додому ще двох чоловіків, які вважалися фаворитами на шоу, - Романа Свечкоренка та Вінченцо Дулепу.

Цікаво, що Свечкоренка Огнєвіч відправила додому, щоб він офіційно розлучився з дружиною. І, якщо він захоче, одразу після цього може повернутися на шоу.

"Звичайно, я розлучусь й повернусь", - запевнив Рома.

Роман Свечкоренко пішов з "Холостячки" / фото СТБ

"Енцо, ти сказав мені, що у тебе з'явилась закоханість, а це лише на камеру", - сказала "холостячка". Вона додала, що він часто грає, в його словах мало щирості. Тож Вінченко Дулепа пішов із шоу.

Вінченцо Дулепа залишив проект / фото СТБ

Хто залишився в шоу "Холостячка-2" після 6 випуску

Як минули побачення в 6 випуску шоу "Холостячка-2"?

Спочатку на проекті в шостому випуску відбулося групове побачення Вінченцо і Андрія зі Златою. Вони взяли участь в ніжній фотосесії в лавандовому полі. Знімки вийшли дуже чуттєвими.

Перше побачення в 6 випуск у Злати було з Вінченцо й Андрієм / фото СТБ

На друге групове побачення вирушили Олег, Влад і Макс. Вони занурилися в творче життя Огнєвіч. На цьому побаченні у Злати стався поцілунок з Максимом Тарапатою.

Злата поцілувалась з Максом / фото СТБ

Третє побачення в Огнєвіч було з психологом Романом Свечкоренком. Спочатку вони займались повітряним стрейтчингом, а потім пішли у спа на масаж.

Побачення Злати з Романом / фото СТБ

Учасники шоу "Холостячка-2" пройшли перевірку на поліграфі

Три учасники проекту - Влад Ясько, Андрій Задворний і Роман Свечкоренко - пройшли перевірку на поліграфі. Після цього Злата прийняла рішення попрощатися з Владом, адже чоловік досі, судячи з усього, кохає свою колишню дівчину.

Вас також можуть зацікавити новини: