Тарапата після відходу з проекту відповів хейтерам / фото instagram.com/tarmaks

Колишній учасник шоу "Холостячка" Максим Тарапата після вильоту з проекту відповів на коментарі хейтерів про те, що він був "занадто солодким". 

"Турбота і залицяння - "намагається догодити!"; компліменти й ніжність до жінки - "точно підлиза!"; нормальні погляди на життя - "солодко стелиш!"; чути партнера і готовність до компромісів - "безхребетність і відсутність думки", - написав в Instagram колишній фаворит Злати Огнєвіч.

Тарапата запитав: чому люди так часто шукають підступ і бачать чорнуху там, де її немає. 

Відео дня

Читайте такожУ "психолога з татуюваннями" Свечкоренка запитали, чи повернеться він на шоу "Холостячка" (відео)"Адже ми всі хочемо бути щасливими й коханими. Але як пустити у своє життя кохання і турботу, якщо спочатку піддавати ці речі сумніву?" - написав колишній учасник шоу "Холостячка".

Він припустив, що джерела такого скепсису лежать у набутому досвіді - у кожного були розчарування, помилки й зради.

"Зацикленість на пошуках підступу в результаті та не дає шансу прийти в життя добру і любові. Самі себе обмежуємо, знову переконуємося в упередженнях - замкнуте коло!" - наголосив Тарапата.

"Але коли нас люблять, несуть у життя турботу і добро - потрібно вміти це приймати й давати собі шанс на щастя", — підсумував Макс.

Хто покинув шоу "Холостячка" в 11 випуску від 26.11.2021

У 11 випуску шоу несподівано залишив фаворит Огнєвіч і чоловік, якого називали ймовірним переможцем проекту, - Макс Тарапата.

"Я не зможу дати тобі те, що зробить нас обох щасливими. Я відпускаю тебе", - сказала Злата і несподівано відправила Максима Тарапату додому.