Невже Огнєвіч і Задворний не разом? / фото instagram.com/zadvornyi_andrii

Після фіналу шоу "Холостячка" залишилося дуже багато прогалин. Адже Злата Огнєвіч та Андрій Задворний навіть не підписані один на одного в соцмережах. Це породило масу чуток про те, що вони розірвали стосунки.

Читайте такожУчасник "Холостячки" не стримав емоцій після фіналу шоу і "викотив" відвертий постВідповіді на всі запитання ми дізнаємося зовсім скоро, в п'ятницю о 19:30 на СТБ вийде шоу "Холостячка. Життя після проекту".

"Я була найщасливішою жінкою на світі...",- розповіла про фінал проекту Злата.

"Я відкладав всі справи і тікав до Злати... А потім це в якийсь момент просто зникло... Мені боляче", - додав Задворний.

Глядачі дізнаються, що сталося між Златою і Андрієм і чому вони не можуть це згадувати без сліз. Так, під час ефіру вони обоє розплакалися, а Задворний залишив студію.

false
false

В анонсі йдеться, що розривом скористався головний суперник Андрія Дмитро Шевченко.

Нагадаємо, головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка" стала Злата Огнєвіч. У фіналі шоу вона обрала Андрія Задворного і сказала йому заповітне "так". Після цього на пару обвалилася хвиля критики: частині глядачів шоу просто не подобався Андрій, інші ж вболівали у проекті за Діму Шевченка.