Аделіна Делі розкрила правду про "Холостяка" / instagram.com/adelina.deli

Учасниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Аделіна Делі відповіла шанувальникам, чи знімали проект за сценарієм або там все ж реально побудувати стосунки.

Один з шанувальників поставив Аделіні питання в інста-сторіз: "Холостяк - це ж підстава. Як можна показувати почуття, коли навколо камери?".

Дівчина відповіла, що кожен приходить на проект зі своєю метою, тому не варто вірити всьому, що показують по телевізору. 

Відео дня

"Кожна дівчина приходить туди зі своєю метою, а вузьколобі люди вірять. Чоловіки, можливо, справді шукають кохання. Але це точно не про мій сезон", – написала Аделіна.

Аделіна Делі розкрила правду про "холостяка" / instagram.com/adelina.deli

Варто відзначити, що Аделіна Делі вже не перший раз бере участь в телевізійних проектах. Раніше вона виступала в парі з футболістом і екс-"холостяком" Сергієм Мельником на шоу "Танці з зірками".

Також Делі відома як танцівниця балету української співачки Насті Каменських. 

Аделіна Делі розкрила правду про "холостяка" / instagram.com/adelina.deli

Холостяк 2022: як пройшла перша вечірка

Знайомство дівчат з Алексом відбулося в звичному форматі першої вечірки. Головний герой зустрічав їх на розкішній локації, де встиг трохи поспілкуватися з кожною з них. Дівчата вже за традицією коротко розповіли про себе і вручили Топольському приємні подарунки, але і він не залишив красунь без уваги. Він подарував дівчатам браслети і зробив кілька сюрпризів.

Церемонія троянд пройшла дуже хвилююче. "Холостяк" залишив у проекті аж 22 дівчини, хоча в попередніх сезонах після першої вечірки залишалося тільки 15. Серед тих, хто отримали троянду є і Аделіна Делі.

Вас також можуть зацікавити новини: