Співак Nemo хоче представити всю ЛГБТ+ спільноту на "Євробаченні" / Фото Скріншот Instagram

Згідно з рейтингами букмекерів, які показали, що Україна вибула з трійки лідерів, на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" переможцем вперше може стати небінарна особа. Йдеться про представника Швейцарії співака Nemo.

Як повідомляє Daily Mail, артист має вигляд особи чоловічої статі, однак він сам позиціонує себе небінарною людиною, тобто не хоче визначати ані свою стать, ані гендерну роль. Nemo представляє себе визначенням "вони".

Співак виступатиме на конкурсі з піснею "The Code". Як поділився виконавець, головною метою його треку є показати всьому світу, як вони розуміють свою небінарну ідентичність, та мають надію представити світову ЛГБТ+ спільноту на "Євробаченні".

"Вважається, що якщо Nemo витримають всі ці високі ноти та продемонструють всі ці різні стилі, вони отримають дуже високу оцінку серед журі, але важко знати, що вирішать глядачі, оскільки реального прецеденту немає. Це дуже унікальна пісня, яка виходить за рамки", – заявив один із експертів конкурсу.

До слова, попередником Nemo серед лідерів в голосуванні букмекерів був представник Хорватії, співак Baby Lasagna з піснею "Rim Tim Tagi Dim".

Нагадаємо, стало відомо, під яким номером виступить alyona alyona та Jerry Heil на "Євробачення-2024".

Вас також можуть зацікавити новини: