Alyona Alyona прокоментувала спів Dons / фото eurovision.tv

Представник Латвії на "Євробаченні-2024" Dons, справжнє ім'я якого Артур Шингирейс, вкотре висловив свою підтримку Україні. Співак здивував виконанням пісні "Teresa & Maria".

Артур Шингирейс, який раніше прихистив собаку з Харкова, під гітару заспівав конкурсний трек українського дуету Alyona Alyona і Jerry Heil. У своєму Instagram латвійський артист опублікував відео, на якому видно синьо-жовту стрічку на його одязі. Вкінці відео Dons в знак підтримки України сказав: "Слава Україні".

"Спасибі тобі, Україно, що виростила цих двох талановитих артисток Alyona Alyona та Jerry Heil! Сила України надихає всіх нас", – написав під відео виконавець.

На спів Dons вже встигла відреагувати реперка Alyona Alyona. Вона написала у коментарях під відео: "Щиро дякуємо і до зустрічі в Ризі 21 червня".

Реакція слухачів

  • "Дякуємо за підтримку. У вас чудовий голос"
  • "Дуже дякую за підтримку, у вас неймовірна пісня, яка досі не виходить у мене з голови!"
  • "Як це правильно сказати, чи то пісня дуже пасує вашому виконанню, чи то ваше виконання дуже пасує цій пісні"
  • "Ми вдячні Латвії за те, що вона розповіла нам про такого талановитого співака, як ти. Дуже сподобався твій виступ і твоя присутність на Євробаченні"

До слова, на Євробаченні Dons виступив з піснею "Hollow", в якій розповів про людську невпевненість, та як вона не дозволяє насолоджуватись життям. Свою співочу кар'єру артист розпочав ще у 16 років. А на конкурсі він посів 16 місце.

Нагадаємо, раніше представник Швейцарії на "Євробаченні-2024" Nemo довів до мурах своїм виконанням пісні "Teresa & Maria".

Вас також можуть зацікавити новини: