Танці з зірками / фото 1+1

У неділю, 21 листопада, відбудеться дванадцятий ефір шоу "Танці з зірками".

На дванадцятому тижні актор Артур Логай і Анна Кареліна, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан і Дмитро Дікусар, актор Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук змагатимуться за вихід у Суперфінал.

Цієї неділі учасники танцюватимуть разом з переможцями минулих сезонів. Так, Артур Логай і Анна Кареліна будуть танцювати разом з переможницею третього сезону, актрисою Ксенією Мішиной. Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук вийдуть на паркет разом з переможцем другого сезону Ігорем Ласточкіним. А Ольга Харлан і Дмитро Дікусар станцюють разом з переможницею минулого сезону Сантою Дімопулос.

Відео дня

Читайте також"Танці з зірками": хто покинув шоу після 11 ефіру (відео)Цікаво, що вперше в історії українських "Танців з зірками" другий танець для пар обиратимуть їхні конкуренти із запропонованих стилів латиноамериканської програми.

Зустрічатиме пари на балконі телеведуча Марія Єфросиніна.

У цьому ефірі глядачі зможуть проголосувати на офіційній сторінці шоу в Instagram, чи хочуть побачити в наступному сезоні на паркеті "Танців з зірками" Дашу Астаф'єву. Співачка буде танцювати разом з Антоном Нестерко, що виходив в цьому сезоні на паркет з Джамалою.

Нагадаємо, раніше Катерину Кухар розкритикували за сальсу в міні-сукні.

Вас також можуть зацікавити новини: