Фото інстаграм Румі Алькахтані

Саудівська Аравія цього року вперше буде брати участь у престижному конкурсі краси. Попри велику кількість обмежень для жінок в цій ісламській країні, на "Міс Всесвіт" поїде 27-річна модель Румі Алькахтані. Про це пише видання Іndependent.

Дівчина опублікувала відповідне фото з прапором Саудівської Аравії та поділилася своїми враженнями перед поїздкою в Мексику, де буде проходити конкурс. 

"Для мене велика честь брати участь у конкурсі "Міс Всесвіт-2024". Це перша участь Королівства Саудівська Аравія у такому конкурсі. Від щирого серця висловлюю вдячність всім людям, які мене підтримують. Я щаслива, що буду першою представницею своєї країни на змаганні такого міжнародного рівня", - написала вона в Instagram.

Відео дня
Фото інстаграм Румі Алькахтані

Що відомо про представницю Саудівської Аравії

Румі Алькахтані має ступінь бакалавра стоматології. Дівчина також володіє трьома мовами: англійською, французькою та арабською, а ще займається моделінгом. 

До "Міс Всесвіт" вона вже має чимало титулів, які отримала на інших конкурсах краси у своїй країні. Зокрема, дівчина стала "Міс Близький Схід", "Міс арабський світ у всьому світі-2021" та "Міс жінка". 

Нагадаємо, раніше українка перемогла на "Міс Японія-2024" та потрапила у скандал.

Вас також можуть зацікавити новини: