Сердючка як персонаж піде з великого гастрольного життя \ Фото УНІАН

Андрій Данилко прокоментував інформацію, яка з'явилася в ЗМІ, про його рішення відмовитися від образу Вєрки Сердючки і покинути сцену.

Читайте такожВєрка Сердючка прокоментувала чутки про відхід зі сцени

Він зазначив, що не розуміє причину такої реакції на цю інформацію, додавши, що планується великий тур, розрахований на два роки, який почнеться в 2019 році в Німеччині. "Цим ми більше говоримо "спасибі" людям, які ці 25 років були з нами. І в кінці ми прощаємося", - зазначив артист в інтерв'ю Бі-бі-сі.

Відео дня

"Зрозумійте правильно: Сердючка як персонаж йде з великого гастрольного життя. Звичайно, буде участь у яких-небудь замовних заходах, як це зараз відбувається", - розповів Данилко, додавши при цьому, що після 2014 року Вєрка Сердючка повністю пішла з екранів. "Мені було некомфортно і здавалося в цій ситуації не дуже доречним виступати з таким персонажем", - зазначив він.

На питання про те, як на образі Вєрки Сердючки позначився російсько-український конфлікт, Данилко відповів: "Навпаки - тільки зближення. Мені здається, Сердючка - такий єдиний місток. Ми ж виступаємо все одно, приїжджаємо на якісь закриті заходи [в Росії]".

Данилко пояснив це тим, що "є ще люди, і люди все одно відзначають ювілеї, одружуються, виходять заміж, у когось дружина українка, чоловік росіянин, або навпаки. Тому, незважаючи ні на які думки, правильно це чи неправильно, ми завжди виступаємо у людей, які нас кличуть".

"Щоб не підставляти колектив і не піддаватися нападкам купки бліх, люди, які можуть собі дозволити наш захід, проводять його за кордоном - у Парижі, у Швейцарії. Їм зручніше замовити чартер, привезти гостей, поселити їх - це дешевше, ніж проводити [концерт] у Москві. І нам добре - хоч на півдня змінити обстановку", - розповів Данилко.

На питання про те, як він бачить своє життя після Вєрки Сердючки, Данилко відповів: Я не ходжу постійно із зіркою [на голові]. Тільки здається, що це все моє життя. Ні, це лише частина мого життя, це робота".

"От якщо б мене запитали: Андрій, про що ви мрієте, що ви будете робити, коли закінчиться цей тур? Я б відповів, що хочу просто походити по вулицях, піти в музей, два тижні провести на морі або поїхати в іншу країну просто так, не з концертами. Хочеться просто звичайного життя, за яким я скучив", - розповів артист.

"Мені здається, я починаю перетворюватися на людину, а не на машину, яка постійно їздить і виступає, і для того, щоб заснути, треба випити, і щоб прокинутися знову випити, весь час таблетки, відсутність сну. І це все для того, щоб постійно працювати? Тому я хочу взяти паузу і присвятити її тому, щоб пожити звичайним людським життям, якого у мене не було 25 років", - підсумував Данилко.