Гурт "Ненсі" не буде скасовувати концерти після смерті соліста / фото instagram.com/nensi_band

Ювілейний тур гурту "Ненсі", присвячений 25-річчю колективу, не стануть скасовувати після раптової смерті соліста Сергія Бондаренка.

Про це музиканти повідомили в Instagram. "Додатковий блок-сет у програмі "Любовь сильнее боли" буде присвячений нашому артистові Сергію Бондаренку, який раптово і трагічно помер 18.10.18", - йдеться у повідомленні.

Читайте також"Ґуля вилізла": з'явилися подробиці загадкової смерті соліста "Ненсі"

Відео дня

"Сергій назавжди залишається почесним солістом гурту "Ненсі" і нашим найкращим другом! А його пісні допоможуть нам з вами бути добрішими, дарувати один одному тепло і світло! До зустрічі на концертах! Дякуємо за любов", - додали артисти.

Як повідомляв УНІАН, у Києві пройшов похорон соліста гурту "Ненсі" Сергія Бондаренка. Батько музиканта Анатолій опублікував кілька фотографій, зроблених у день прощання із сином.

Нагадаємо, про раптову смерть Сергія Бондаренка стало відомо в четвер, 18 жовтня. Музикант помер о 4 ранку. Пізніше стало відомо, що причиною смерті музиканта стала хвороба, яка раптово розвинулася.

Увага! Attention! Увага! Інформація для шанувальників Ненсі! Information for Nancy fans! Інформація для шанувальників Ненсі! Informationen für Nancy-Fans! ---------------------------- Рішення прийнято! Всі концерти з Ювілейним туром "Ненсі-25" відбудуться! Всі країни і міста залишаються у графіку! Додатковий блок-сет у програмі "Любов сильніше болю" буде присвячений нашому артистові Сергія Бондаренка, раптово і трагічно загиблому 18.10.18 У програмі прозвучати всі Хіти Ненсі, а в блок-сеті пам'яті, виконаємо разом з залом нові та улюблені пісні Сергія! Прохання приносити з собою на шоу повітряні кулі: Кольори - білий, зелений, синій! Челлендж - Вивчи слова пісні "Любов сильніше болю" (Не треба, не плач) Надсилайте свої листи, тексти і слова подяки! Малюнки, фото, відео з історіями gruppanensi@gmail.com Обов'язково потрібно взяти з собою на шоу, найкращі, почуття і настрій! Разом, ми переживемо цю біль і будемо далі жити і творити добро! Сергій назавжди залишається, почесним солістом групи Ненсі і нашим кращим другом! А його пісні допоможуть нам з вами бути добрішими дарувати один одному тепло і світло! До зустрічі на концертах! Спасибі за любов! ❤️ @sergeynensi @nensi_band @nensi_band @andreynensi @anatoliynensi

Допис, поширений NENSI MUSIC (@nensi_band)