У сина Віктора Павліка діагностували рак / фото instagram.com/viktorpavlik

Український співак Віктор Павлік, син якого вже близько чотирьох місяців бореться із саркомою хребців, розповів про теперішній стан Павла.

Артист у сюжеті "Сніданку з 1+1" зазначив, що стан 19-річного сина, якому була проведена операція в інституті нейрохірургії,  вже кращий.

"Дякую всім людям, які молилися, які підтримували, ми лікуємося у нас все йде на покращення, аналізи все краще і краще. Проходимо хіміотерапію. Слава Богу за все, дуже відчувається Ваша підтримка", - повідомив співак.

Відео дня

Читайте такожВіктор Павлік зупинив збір коштів на лікування тяжкохворого сина

Зауважимо, що подальше лікування планувалося в Ізраїлі, але Павло категорично був проти їхати закордон, тому зараз перебуває в Києві в інституті онкології. Завдяки небайдужості та підтримці людей сім'я має можливість продовжувати лікування, хоч Павлік вже і припинив збір коштів. 

"Як кажуть, не май 100 рублів, а май 100 друзів, і в даному випадку я думаю, що те, що в мене є стільки друзів по всій планеті по всій землі, – це є дуже-дуже приємно. Спасибі Вам велике. Будьте благословенні і слава Богу, слава Україні", - додав виконавець.

Нагадаємо, раніше Віктор Павлік повідомив, що для порятунку сина він вирішив розпродати власну колекцію гітар.