Переможець національного відбору на Євробачення-2019 Maruv подякувала за підтримку українським зіркам та фанатам після відмови представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Читайте такожMaruv зробила заяву про гастролі в Росії після скандалу з Євробаченням

"Дякую кожному за підтримку, я це дуже ціную! Зізнаюся, не сміла навіть розраховувати на такий фідбек! Спасибі, дорогі! Бачила, що люди вже подали петицію, але в будь-якому випадку події останніх кількох днів відбили всяке бажання брати участь. Ще раз величезне спасибі всім, хто за мене вступився, я буду радувати вас новими піснями і шоу. Тим більше що мої плани грандіозні, і цей інцидент зробив мене тільки сильніше. Я зрозуміла, що можу більше, ніж думала! Мрійте частіше, не обмежуйте себе, і потрібні двері перед вами обов'язково відкриються", - заявила співачка і інтерв'ю КП.

При цьому артистка згодна, що скандал навколо Євробачення підвищив її популярність: "Безперечно, але жити я буду на два роки менше (посміхається)", - зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, громадський мовник (НСТУ) і співачка MARUV, яка перемогла в конкурсному відборі, не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. 26 лютого фіналіст національного відбору на Євробачення 2019 гурт Freedom Jazz відмовився представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НСТУ. Пізніше стало відомо, що і гурт Kazka також відмовився від участі в конкурсі.