Представники Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2019 повідомили, що подія цьогоріч відбудеться у польському місті Ґлівіце.

Читайте такожЄвробачення 2019 в Ізраїлі опинилося під загрозою зриву - ЗМІ

Грандіозне музичне шоу проведуть на Арені Глівіце (Arena Gliwice) - одному із найбільших і найсучасніших спортивних та розважальних центрів країни.

"Арена Глівіце може похвалитися неймовірними зручностями і організувала низку різних заходів, таких як концерти, спортивні змагання, сімейні шоу, ярмарки, конференції та багато іншого," - розповіли організатори Дитячого Євробачення про підготування до конкурсу.

Як відомо, Польща стала 17 за рахунком країною-господаркою конкурсу після перемоги Роксани Вєгіль (Roksana Węgiel) в Мінську, Білорусь, у 2018-му. Десятки юних талановитих виконавців зустрінуться на конкурсі 24 листопада 2019 року.

Як повідомляв УНІАН, минулого року українка Дарина Красновецька посіла четверту сходинку на Дитячому Євробаченні в Мінську. Раніше маленька співачка брала участь в шоу "Голос.Діти" і перебувала в складі команди Монатіка. Хто представлятиме з дітей Україну цього року - наразі невідомо.