Став відомий список запрошених на ювілейне торжество Алли Пугачової / Скріншот

Вже понад півроку триває підготовка до 70-річчя Алли Пугачової, яке вона відзначає 15 квітня.

У цей день Примадонні скажуть теплі слова у вузькому сімейному колі, а через кілька днів відбудеться грандіозна вечірка, ведучим якої стане її чоловік Максим Галкін. Планується, що вечеря пройде у форматі капусника: ювілярці вручать подарунки, вимовлять привітання і тости на її честь, пише СтарХіт.

Читайте такожАлла Пугачова підірвала мережу зухвалим чином (фото)

Відео дня

Як гостей Алла Борисівна хоче бачити всіх, з ким доля зводила її упродовж багатьох років. Це поети і композитори, які написали для неї хіти, — Ілля Рєзнік, Карина Філіппова, Ігор Ніколаєв, Олександр Зацепін, лікарі, які не раз допомагали підтримувати здоров'я, а також її друзі з різних сфер — від політики до шоу-бізнесу: Дмитро Пєсков і Тетяна Навка, Галина Волчек, Борис Краснов, Олег Меньшиков, Ірина Муравйова, Алішер, Олеся Судзиловська. Будуть і близькі: Крістіна Орбакайте з дітьми Микитою, Дені та Клавдією, Аліна Редель, Філіп Кіркоров з Аллою-Вікторією і Мартіном, Микола Басков, Олександр Буйнов з дружиною Оленою, Валентин і Марина Юдашкін і багато інших.

Більшість з них також прийдуть і на ювілейний концерт «P. S. Алла Пугачова», який відбудеться 17 квітня в Кремлі.

Концерт буде повністю сольним, ніяких дуетів Примадонна не планує. Зараз артистка відточує хореографію з Єгором Дружиніним і керівницею шоу-балету «Тодес» Аллою Духовою, а також вносить останні правки в сценарій вечора. А головним сюрпризом стане поява на сцені спадкоємців жінки, яка співає, — двійнят Гаррі й Лізи Галкиных.

Раніше в мережі з'явилися кадри з репетиції ювілейного концерту Алли Пугачової. На них Примадонна з'явилася з новою зачіскою - прямим чубчиком і подовженим каре. Також вона повернулася до природного кольору волосся.