Раніше Галкін показав миле фото з Пугачовою / фото instagram.com/maxgalkinru

Російський шоумен, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав фото з маленькою донькою Єлизаветою і сином Гаррі. Знімок викликав ажіотаж у мережі.

Артист показав кадр з прогулянки з дітьми у селищі Грязь, чим викликав суперечки в мережі. Сімейний знімок опублікований в Instagram Галкіна.

Читайте такожАні Лорак вразила мережу своїми грудьми (фото)

Відео дня

Судячи з коментарів, фани артиста розділилися на два табори: одні вважають сім'ю "Пугалкіних" зразковою, інші ж пишуть, що їхня сім'я - прекрасна, але 70-річна Пугачова йому абсолютно не підходить. Також багато хто запитує, чому Примадонни немає в кадрі.

"Яка чудова сім'я! Алла, напевно, знімала цей кадр?", "Щасливий тато, маючи таких прекрасних діток", "Обожнюю вашу родину, Аллочка взагалі мій кумир", "Найкраща сім'я", "Діти взагалі на нього не схожі, звідки вони взагалі", "Максим, при всій повазі до вас дуже хотілося б бачити з вами молоду дружину", "Для дітей мама – як бабуся", - пишуть у коментарях.

фото instagram.com/maxgalkinru

Раніше стало відомо про весілля в сім'ї Алли Пугачової. Одружитися зібрався племінник Примадонни Влад, коханою якого стала Гузель – бухгалтер з Казані.