Леся Нікітюк одягла відверту сукню ніжно-блакитного кольору / фото УНІАН

Популярна українська ведуча, зірка шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк шокувала мережу новим фото.

На знімках, опублікованих на сторінці Лесі Нікітюк в Instagram, вона постала в досить дивному й провокаційному образі - з бородою, яка зовні нагадує бороду відомого українського співака Dzidzio.

Також, Леся Нікітюк одягла відверту сукню ніжно-блакитного кольору, яка оголює груди й плечі.

Відео дня

"Я завела вас??? Хто буде моєю тьолочкою?", - запитує Нікітюк у своїх підписників.

Читайте також"Голожопік": Леся Нікітюк засвітила сідниці в прозорих штанях (фото)

А ось самі прихильники зірки були здивовані побаченим і розійшлися в думках. Дехто критикував експерименти Лесі Нікітюк з образами, а інші підійшли до питання з гумором.

"Dzidzio після Таїланду"; "Фу, груди не волохаті!)"; "На Притулу схожа"; "Так ось ти який, Дзідзьо"; "Це Євробачення 2020?"; "Лесєчка не роби з себе опудало"; "Бородата Леся"; "Леся ти просто вогонь"; "Кончіта Вурст"; "Кончіта відпочиває"; "ЛеДзьо"; "Дзідзьо пішов у відпустку, а замість нього Нікітюк)))"; "Можна відразу на Євробачення в такому вигляді"; "Чіткі диньки"; "Взагалі на бороду не дивився"; "А груди чому не волохаті?"; "Сісяндри видно"; "Дзідзьо бороду загубив?!"; "Дзідзьо з цицьками. Тепер я бачив все", - пишуть підписники в коментарях під фото.

Раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк показала нове фото, на якому оголена українська зірка приймає ванну в оточенні білосніжної піни.