Меган Маркл і принц Гаррі з сином / фото REUTERS

Королівське подружжя принца Гаррі та Меган, які вперше стали батьками 6 травня, готуються до церемонії хрестин сина Арчі.

Так, допоки офіційної інформації щодо дати хрестин немає, у британському таблоїді Daily Express з'явилися перші подробиці таїнства, пише ТСН.ua.

Читайте такожМеган Маркл і принц Гаррі показали нове фото свого сина до Дня батька

Відео дня

Так стало відомо, що хрестини маленького Арчі призначені на липень. Цікаво, що дату обрану таку, в яку не зможе бути присутньою на церемонії Її Величність, через раніше призначені на цей день зобов'язання.  Однак, на хрестинах принца Луї - молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма - Єлизавети II також не було.

Місцем церемонії, яку проведуть архієпископ Кентерберійський Джастін Велбі і преподобний Девід Коннер, герцоги Сассекські обрали каплицю святого Георгія, ту в якій 19 травня минулого року Гаррі і Меган обмінялися обітницями.

Також повідомляється, що  Арчі буде одягнений в традиційну для членів королівської родини хрестильну сорочку - копію вбрання з атласу та мережива, яке 1841 року виготовили для старшої дочки королеви Вікторії і принца Альберта Вікторії.

Хрестити дитину традиційно будуть в позолоченій срібній купелі у воді з річки Йордан.

А от що стосовно імен хрещених батьків, то вони наразі невідомі. 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у первістка Гарір та Меган з'явилася нова няня, замість тієї, яка звільнилася через два тижні від початку роботи.