В артистки - троє дітей / instagram.com/annasedokova

Українська співачка й екс-учасниця "золотого" складу групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова відповіла хейтерам, які критикують її фігуру за целюліт.

На своїй сторінці в Instagram артистка зізналася: так, у неї, матері трьох дітей, дійсно є целюліт, але вона зараз інтенсивно займається спортом і намагається стежити за харчуванням.

Читайте такожНастя Каменських показала величезні грудей в кадрі (фото)

Відео дня

"Після народження третьої дитини я погладшала, і якщо мої об'єми та моя вага мене влаштовують, то абсолютно по-зрадницьки на моїх ногах з'явилася цей ідіотський целюліт. Так, я написала це слово. І мені було складно зараз. Немов сказати - Так, я Анна Сєдокова і я алкоголік. Я пам'ятаю, як ще пару років тому мій колишній чоловік написав мені: "Аню, що з тобою таке, подивися на себе". Міні я не ношу давно, тому що соромлюся, але дуже хочу", - зізналася Сєдокова.

Також вона розповіла, що зараз активно займається спортом, ходить на масаж і правильно харчується.

Нагадаємо, раніше на своїй сторінці в Instagram Сєдокова опублікувала знімок, на якому вона лежить на шезлонгу в яскраво-червоному бікіні, відверто демонструючи свою п'яту точку.

instagram.com/annasedokova

Але пізніше з'явилося фотовикриття артистки: один з відпочивальників у тому ж готелі, що і Сєдокова, зняв її зі спини, де чітко видно целюліт зірки.

false

Раніше українська співачка, екс-учасниця групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова представила свій новий кліп на пісню "Я же мать". На кадрах можна побачити жорсткий денс, літри шампанського, трюки на мотоциклі й навіть Сєдокову без трусів.