Українська співачка, екс-учасниця групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова представила свій новий кліп на пісню "Я же мать".

Своєю новою відеороботою артистка вирішила зруйнувати стереотипи про домашнє життя молодих матерів. На кадрах можна побачити жорсткий денс, літри шампанського, трюки на мотоциклі й навіть Сєдокову без трусів.

Читайте такожСекс, лайка та зброя: Лобода показала, як знімали кліп "Куля-дура" (фото, відео)

Багатодітна мама приміряє в кадрі один гарячий образ за іншим: серед колясок з шампанським, на даху авто в боді, стає в міст на столі.

"#ЯЖЕМАТЬ і мені на все наплювати! На чужі думки, комплекси, на косі погляди й осуду! Бути мамою не означає відмовитися від себе, не означає забити на себе! Бути мамою - це означає продовжувати жити це дивне, чудове життя, зі ще більшою пристрастю і помноженою в тисячі разів любов'ю!", - так прокоментувала вихід нової роботи Сєдокова на своїй сторінці Instagram.

"Я не закликаю робити, як я. Я своїм роликом лише кажу, що не можна забивати на своє життя через дітей, адже їм це може бути зовсім не потрібно", - розповіла співачка.

Раніше співачка Віра Брежнєва прокоментувала чутки про невірність чоловіка в Instagram, де оголосила про вихід нового кліпу на пісню "Я не свята".