30 липня відзначається Міжнародний день дружби. Навіть у суворому шоу-бізнесі є місце дружбі. Далі – підбірка світових знаменитостей, які товаришують багато років.

Вікторія Бекхем та Єва Лонгорія

Колишня «Spice girls» та «домогосподарка у відчаї» дружать уже не перший рік. Саме Вікторії Єва довірила шити сукню на свою весільну церемонію 2 роки тому. Хоча живуть на різних континентах, весь вільний час подруги намагаються проводити разом.

Читайте такожЗіркове подружжя Бекхемів святкує 20 років спільного життя (відео)

Бред Пітт та Джордж Клуні

Актори познайомилися на зйомках "11 друзів Оушена" у далекому 2001 році. Щоб привітати Клуні з днем народження, Пітт одного разу прилетів до нього в Лондон на вертольоті. Бред неодноразово говорив про те, що дружба з Джорджом рятувала його у важкі моменти.

Пенелопа Круз та Сальма Хайєк

Схожі, наче сестри, кінодіви дружать вже більше 20 років. Причиною міцної дружби знаменитості називають те, що познайомилися ще до популярності. Пенелопа та Сальма дуже зраділи, дізнавшись, що будуть разом зніматися у фільмі «Бандитки».

Читайте такожПустун Бред Пітт злегка зіпсував Марго Роббі фотосесію (фоторепортаж)

Тобі Магвайєр та Леонардо Ді Капріо

Ці двоє також дружать добрих 2 десятки років. Вони підлітками разом прийшли на кастинг, з тих пір Тобі та Лео – нерозлийвода. Ще будучи нікому не відомими, вони присягнулися один одному ніколи не сваритися через ролі. Пізніше актори разом знімалися у стрічці "Великий Гетсбі", де зіграли найкращих друзів.

Дженніфер Еністон та Кортні Кокс

Акторки познайомилися на зйомках культового серіалу «Друзі». Граючи близьких подруг на екрані, Дженніфер та Кортні стали ними ж і в житті. Подруги побували подружками нареченої на весіллях одна одної, і навіть живуть поряд.