З'явилися чутки, що у Заворотнюк рак / Скріншот

Директор "прекрасної няні", актриси Анастасії Заворотнюк Марина Потапова спростувала інформацію про те, що у її роботодавця діагностований рак мозку.

"Діагнозу "рак мозку" у неї немає", - стверджує представник Заворотнюк, слова якої передає КП. Вона запевнила, що Анастасія почувається "нормально".

Для мами Анастасії повідомлення про рак також стало новиною: жінка, занепокоївшись, навіть зателефонувала доньці в Італію, де актриса відпочивала, і намагалася з'ясувати, чи не приховують від неї хворобу. "Наговорять теж... Не слухай всіх", - заспокоїла мати Анастасія.

Відео дня

Читайте такожВідома ведуча повністю роздяглася й осідлала коня (фото)

Між тим стан здоров'я Заворотнюк все-таки не ідеальний. Про що довірливо розповіло виданню джерело, близьке до чоловіка актриси - фігуриста Петра Чернишова.

За словами інсайдера, Петро також запевнив, що раку у його дружини немає, вона просто ще не прийшла у форму після пологів.

Джерело, посилаючись на самого Чернишова, розповів: "Актриса помітно додала у вазі, і це її пригнічує".

Також, за повідомленнями ЗМІ, в актриси "щось на зразок депресії, а не рак".

Раніше видання «Тайны звезд» повідомило, що після народження третьої дитини у 48-річної Анастасії Заворотнюк виявлено серйозне захворювання - рак головного мозку.