Анастасія скасувала виступ в театрі / скріншот

Видання «Таємниці зірок» повідомило, що після народження третьої дитини у 48-річної Анастасії Заворотнюк виявлено серйозне захворювання - рак головного мозку.

Зараз світські заходи Заворотнюк не відвідує, що посилює чутки про її здоров'я, пише сайт журналіста Андрія Малахова "СтарХіт". У квітні її бачили в Єревані на відкритті ювелірного салону. На шиї зірки помітили шрам.

Читайте також"Пора носити штані!": Пугачова налякала мережу новим фото

Відео дня

«Дуже схоже на слід від біопсії загрудинний вузлів. За грудину лізуть, щоб виключити лімфосаркому або лімфогрануломатоз - різновиду раку крові. Тобто колеги шукали джерело пухлини», - кажуть лікарі.

У Санкт-Петербурзі восьмого серпня у виставі «Всі чоловіки роблять це» Анастасію замінила Ірина Сотикова. «Так, Анастасія захворіла», - сказала Ірина.

Однак представники Заворотнюк стверджують, що скасовано лише один виступ, і зовсім не через проблеми зі здоров'ям. «Вони оформляють документи. Петя ж американець, ось і дівчаткам громадянство оформляє», - зазначив агент актриси.

Відзначимо, що в мережі вважають, що захворювання Анастасії могла спровокувати процедура ЕКО, завдяки якій актриса минулого року народила дитину.