Особисті стосунки Мендель не витримали графіку роботи в Офісі президента / Юлія Мендель, Facebook

Речниця президента України Юлія Мендель зізналась про два тату і причину розлучення з хлопцем.

Про це вона розповіла в інтерв’ю виданню Йод. MEDIA.

За словами Мендель, з колишнім хлопцем вони зустрічалися рік, але стосунки не витримали графіку роботи в Офісі.

Відео дня

Читайте такожЗіркові гості YES: Міла Куніс і Ештон Катчер завітали на форум у Києві і поспілкувались з Зеленським (фото, відео)

«Ні. Нещодавно вони розвалилися. Так сталося, тому що графік прес-секретаря абсолютно не вписувався в уявлення цього чоловіка про те, якими мають бути стосунки. Наприклад, що ти прокидаєшся, снідаєш чи ідеш на якийсь круасанчик, і маєш якісь повноцінні вихідні, що можеш приділити людині цілий день. На моїй роботі такого не може бути», – сказала вона, додавши, що «ставила соціальний пакет завжди вище за себе».

Крім того, Мендель зауважила, що має кілька тату на тілі. Одне – патріотичне на спині – з елементами вишиванки та колосками, із 13 відтінками кольорів.

«Ми самі його вигадали, і я знаю, що такого точно ні в кого немає. Перше моє татуювання маленьке на нозі і його треба переробити. Зараз можу сказати, що це було в доволі молоді роки», – поділилась речниця президента.

Інше тату стало, переконує Мендель, виваженим рішенням.

«Це було три роки тому у важкий період у житті. Я поламала ногу. Моя колега почала малювати мені на гіпсі, і я сказала: "Слухай, у тебе немає татуювальника?" Тоді мені прийшла ідея, де і що я хочу зробити», – сказала Мендель.

Як повідомляв УНІАН, творча команда відомого американського серіалу «Друзі» заявила в один голос, що перезавантажувати серіал за зразком «Беверлі-Хіллз» не будуть.