Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов одружилися / фото МК

В п'ятницю 13-го Ксенія Собчак і її коханий Костянтин Богомолов обмінялися шлюбними клятвами.

Незабаром у мережу потрапили перші весільні фото пари — катафалк з написом «Поки смерть не розлучить нас» в якості весільної машини, гвоздики — букет нареченої, карета, яка доставила закоханих у храм для вінчання, і яскрава сорочка нареченого. Все це вже активно обговорюється в мережі. Не залишилася без уваги і сукня, яку Ксенія обрала для такого важливого дня.

Після офіційної реєстрації шлюбу в Грибоєдовському ЗАГСі Москви, Собчак і Богомолов повінчалися у Храмі Вознесіння. Вони приїхали до церкви в кареті. Телеведуча зайшла в храм у фаті і з букетом у руках.

Для вінчання і Ксенія, і Костянтин змінили вбрання. Наречений надів під чорний костюм класичну білу сорочку, а наречена — білу мереживну сукню з корсетом. Спеціально для неї цей наряд розробив бренд Edem. До речі, в храм закохані приїхали не на катафалку, як в ЗАГС, а на кареті, запряженій четвіркою коней.

Читайте такожСобчак і Богомолов повінчаються: журналістка офіційно прокоментувала майбутнє весілля

Новий чоловік Собчак у своєму Instagram опублікував фото з вінчання у церкві, назвавши його "найважливішим моментом того дня".

"На цьому фото - найважливіший момент того прекрасного дня. Я вдячний усім, хто зрозумів і прийняв наше рішення. Я не приймаю думки про те, що що-небудь, зроблене у цей важливий день, було зроблено не від серця і не в ім'я Життя. І я безмежно пишаюся моєю нечуваною дружиною, - прекрасна, вільна, весела, дотепна, талановита і щира. Люблю," - написав Богомолов.